Διαφημιστικές Υπηρεσίες

Food styling & Φωτογραφήσεις

  • Επαγγελματικό food styling/multimedia παραγωγών
  • Επιμέλεια παρουσίασης εκθεσιακών περιπτέρων

3Α (Ανάπτυξη, Ανάλυση, Αξιολόγηση) Συνταγών & Test Kitchen

  • Δημιουργία συνταγών δομημένων σε συγκεκριμένα προϊόντα
  • Κάθε συνταγή αναπτύσσεται, αναλύεται και τεστάρεται σε πραγματικούς χρόνους και συνθήκες
  • Διατροφική ανάλυση συνταγής

Μαθηματα Μαγειρικής

  • Μαθήματα Μαγειρικής για ιδιώτες / εταιρείες, loyalty program
  • Μαγειρικές Παρουσιάσεις
  • Ενοικίαση χώρου κουζίνας για 20 άτομα

Οργάνωση & παρουσίαση επαγγελματικών μαθημάτων

  • Οργάνωση επαγγελματικών μαθημάτων με στόχο την εκπαίδευση, ενημέρωση και παρουσίαση προϊόντων, τεχνικών μαγειρικής, γαστρονομικών παρουσιάσεων.
  • Πιστοποίηση ειδικοτήτων: χειριστή τροφίμων με ασφάλεια, ειδικού bartender, ειδικού barista, ειδικού τραπεζοκόμου, υπεύθυνου διοίκησης εστιατορίου

Διαφημιστική κειμενογραφία, Περιοδικά, Cook Books

  • Τμηματική ή ολοκληρωμένη πρόταση εμπορικής/ διαφημιστικής κειμενογραφίας
  • Ghost writing, Print-on-Demand Cookbooks (για διαφημιστική χρήση)
  • Περιοδικά μαγειρικής (επαγγελματικά, retail)

Advertising

  • Concept design (stores, chains, products)
  • Εταιρική ταυτότητα
  • Έντυπες & ηλεκτρονικές προωθητικές ενέργειες της επιχείρησης
  • Διαφημιστικά έντυπα, κατάλογοι

Marketing

  • Μελέτη & σχεδιασμός ηλεκτρονικής σελίδας
  • Ηλεκτρονικές προωθητικές ενέργειες (διαδραστικά μέσα)
  • Social Media Marketing (newsletter, facebook, utube, twitter, online cooking magazines, videos)

Συμβουλευτική Διαχείριση μονάδων εστίασης (HoReCa)

  • Business Development
  • Βελτιστοποίηση μεικτών κερδών επιχείρησης (εγγυημένο αποτέλεσμα)
  • Έλεγχος κόστους επιχείρησης
  • Προτάσεις για διορθωτικές κινήσεις σχετικά με τις λειτουργίες, τον έλεγχο και τις δυνατότητες της επιχείρησης

Συμβουλευτική Διαχείριση Κουζίνας (HoReCa)

  • Kitchen Audit (Έλεγχος λειτουργίας-ανάλυση προβλημάτων, διορθωτικές παρεμβάσες, πλάνο χωροταξίας και οργάνωσης)
  • Kitchen Operations (Οργάνωση & Εργονομική αναδιαρρύθμιση κουζίνας με στόχο την μείωση της σπατάλης χρόνου και κόστους)
  • Menu Engineering & Monthly Review (Δημιουργία μενού, συνταγολογήσεις, βελτιστοποίηση κοστολόγησης-τιμολόγησης)
  • Νέα concept για επιχειρήσεις, υπηρεσίες startup & κόστη, προτάσεις υλοποίησης
  • Βελτιστοποίηση Πωλήσεων Μενού