12 πλήρη μαθήματα Cook Chef

ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές

Στάση σώματος / Χρήση μαχαιριού & Κοπές λαχανικών

ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί

Λευκός ζωμός πουλερικών / Σκούρος ζωμός κρέατος / Σκούρος ζωμός οστράκων / Λευκός ζωμός ψαριού

ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες

Ζεστές: ντεμί γκλας/ βελουτέ/ μπεσαμέλ/ μπίσκ

Κρύες: μαγιονέζα/ βινεγκρέτ

Βουτύρου: ολλαντέζ

ΜΑΘΗΜΑ 4: Σούπες

Απέραστες (κρέατος) / Περασμένες (ψαριού) / Κρέμες (λαχανικών) / Βελουτέ (πατάτας ή πράσου)

Εθνικές (φακές) /Πουρές (πουλερικών)

ΜΑΘΗΜΑ 5: Λαχανικά

Βραστά-Ατμού / Ψητά-Σωτέ / Γλασέ-Ετουβέ / Τηγανιτά σε χυλό

ΜΑΘΗΜΑ 6: Πατάτες

Βραστές-Πουρέ / Ψητές φούρνου / Σωτέ (ωμές ή ψημένες) / Γκραντινέ

ΜΑΘΗΜΑ 7: Aυγά

Ποσέ/ Σε Φόρμα/ Sur Le Plat/ Μπρουγιέ/ Ομελέτες

ΜΑΘΗΜΑ 8: Ρύζι – Νιόκι

Κρεόλ / Πιλάφι / Ριζότο

ΜΑΘΗΜΑ 9: Ζύμες

Ψωμιού / Για φρέσκα ζυμαρικά / Για τάρτες/ Χυλός τηγανίσματος

ΜΑΘΗΜΑ 10: Κοτόπουλο – εξασκείστε στο φιλετάρισμα

Ψητά / Ποελέ / Πανέ

ΜΑΘΗΜΑ 11: Βασικές αρχές μαγειρικής για Μοσχαράκι, Χοιρινό και Αρνί

Σχάρας / Σωτέ / Ραγού / Ψητά

ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι για όλους

Ατμού/ Ποσέ/ Ποελέ/ Ψητά