12 πλήρη μαθήματα Cook Chef
ΜΑΘΗΜΑ 1: Κοπές
Στάση σώματος / Χρήση μαχαιριού & Κοπές λαχανικών
ΜΑΘΗΜΑ 2: Ζωμοί
Λευκός ζωμός πουλερικών / Σκούρος ζωμός κρέατος / Σκούρος ζωμός οστράκων / Λευκός ζωμός ψαριού
ΜΑΘΗΜΑ 3: Σάλτσες
Ζεστές: ντεμί γκλας/ βελουτέ/ μπεσαμέλ/ μπίσκ
Κρύες: μαγιονέζα/ βινεγκρέτ
Βουτύρου: ολλαντέζ
ΜΑΘΗΜΑ 4: Σούπες
Απέραστες (κρέατος) / Περασμένες (ψαριού) / Κρέμες (λαχανικών) / Βελουτέ (πατάτας ή πράσου)
Εθνικές (φακές) /Πουρές (πουλερικών)
ΜΑΘΗΜΑ 5: Λαχανικά
Βραστά-Ατμού / Ψητά-Σωτέ / Γλασέ-Ετουβέ / Τηγανιτά σε χυλό
ΜΑΘΗΜΑ 6: Πατάτες
Βραστές-Πουρέ / Ψητές φούρνου / Σωτέ (ωμές ή ψημένες) / Γκραντινέ
ΜΑΘΗΜΑ 7: Aυγά
Ποσέ/ Σε Φόρμα/ Sur Le Plat/ Μπρουγιέ/ Ομελέτες
ΜΑΘΗΜΑ 8: Ρύζι – Νιόκι
Κρεόλ / Πιλάφι / Ριζότο
ΜΑΘΗΜΑ 9: Ζύμες
Ψωμιού / Για φρέσκα ζυμαρικά / Για τάρτες/ Χυλός τηγανίσματος
ΜΑΘΗΜΑ 10: Κοτόπουλο – εξασκείστε στο φιλετάρισμα
Ψητά / Ποελέ / Πανέ
ΜΑΘΗΜΑ 11: Βασικές αρχές μαγειρικής για Μοσχαράκι, Χοιρινό και Αρνί
Σχάρας / Σωτέ / Ραγού / Ψητά
ΜΑΘΗΜΑ 12: Ψάρι για όλους
Ατμού/ Ποσέ/ Ποελέ/ Ψητά